Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Kolejinde Münazara Turnuvası Gerçekleşti
Fatih Okyanus Kolejinde Münazara Turnuvası Gerçekleşti Fatih Okyanus Kolejinde Münazara Turnuvası Gerçekleşti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji ortaokul kademesi Türkçe zümresi bünyesinde yapılan münazara 16 Aralık 2016 Cuma günü okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Münazarada yarışacak öğrenciler sınıflarında yapılan seçmelerden sonra 7/A sınıfından Bora KARACAHMET, Erim ARSLAN, Ebru ÖZÇAKICI, Tuanna ALTUNTAŞ, 7/C sınıfından ise Aleyna ÇELİK, Adviye Selin KAŞELER, Zeynep Hatice YILMAZ, Enes COŞKUN, Serra AYDAR yarışmada sınıflarını temsil etmeye hak kazandılar. Konu seçimi için yapılan kurada 7/A sınıfı “Dış görünüş insanların kişiliğini yansıtmaz.” konusunu 7/C sınıfı ise “Dış görünüş insanların kişiliğini yansıtır.” konusunu seçmişlerdir.

"Dış görünüş insanın kişiliğini yansıtır mı yansıtmaz mı?" tezinin savunulduğu münazarada 7-A ve 7-C sınıfı öğrencileri hazırlıklarını jürinin ve izleyicilerin önünde başarıyla sergilediler.

Öğrencilerimiz Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, fikirlerini özgürce savunabilme, kendilerini ifade etme yetilerini takım çalışması içinde dayanışma ruhuyla geliştirme ve kendini gerçekleştirme kazanımlarını hedefleyerek amaca ulaşmıştır.

Münazara turnuvasında jüri üyeliğini Aslı EKŞİ, Hümeyra TAŞBAŞI ve Suzan TAŞDEMİR öğretmenlerimiz yaptı. Jüri üyelerimizin yapmış olduğu puanlamada 1 puan farkıyla 7/A sınıfı birinci oldu. Okyanus Kolejlerinin genelinde yapılan 3. Münazara Turnuvası için seçim yapıldığından dolayı okul içi ön eleme yapılarak finalde kazanan sınıf 7/B ile karşılaşacaktır. Final ise 10 Ocak Salı günü yapılacaktır. Yarışma boyunca gösterdikleri davranışlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Halil Aktaş
Tarih
:
19 Aralık 2016, Pazartesi 17:18
Okunma
:
1.925 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları