Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji Ortaokulunda Cambridge Sertifika Töreni Gerçekleşti
Fatih Okyanus Koleji Ortaokulunda Cambridge Sertifika Töreni Gerçekleşti Fatih Okyanus Koleji Ortaokulunda Cambridge Sertifika Töreni Gerçekleşti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 26 Eylül Pazartesi günü okulun konferans salonunda Cambridge sertifika töreni gerçekleşti.

Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 26 Eylül Pazartesi günü okulun konferans salonunda Cambridge sertifika töreni gerçekleşti. Tören ilk olarak İngilizce Zümre Başkanı Sema Bögrek ‘in kendi hazırlamış olduğu Cambridge Sınavı’nın önemini anlatan sunumla başladı.

Uluslararası platformda geçerliliği olan ve  Cambridge Üniversitesi’nin değerlendirdiği sınava girmiş tüm  sınıflardan  43 öğrenci de başarı gösterdiği için belgelerini almaya hak kazandılar.  Hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin katılım gösterdiği törende öğrencilerin başarı sertifikalarını İngilizce Öğretmenleri takdim etti. Öğretmenler  flyers, ket ve pet seviyelerinde yüksek notlarla taçlandırılan öğrencilerin sahnede ismini  okurken salondakiler de bu coşkuya eşlik edip alkışlarla destekledi. İzleyenler için arada müzik şöleninin de yapıldığı tören fotoğraf çekimiyle son buldu.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
HALİL AKTAŞ
Tarih
:
01 Ekim 2016, Cumartesi 16:26
Okunma
:
1.889 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
nihal bayrak / 03 Ekim 2016, Pazartesi 11:20
aferin ceren naz ömürlü, seninle gurur duyuyorum,
canım kızım
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları