Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji Ortaokulu 34. TÜYAP Kitap Fuarı'nda
Fatih Okyanus Koleji Ortaokulu 34. TÜYAP Kitap Fuarı'nda Fatih Okyanus Koleji Ortaokulu 34. TÜYAP Kitap Fuarı'nda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğretmen ve öğrencilerin artık geleneksel hale getirdikleri TÜYAP kitap fuarı gezilerini 12 Kasım Perşembe günü gerçekleştirdiler.

Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle hazırlanan 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na düzenlenen geziye okul öğretmenleri ve çok sayıda öğrencinin katılımından oluşan bir grup katıldı. Öğretmenleri eşliğinde fuara gelen öğrenciler küçük bir tanıtım turunun ardından dilediklerince gezdiler. Onlarca yayın evinin sergilediği kitaplarla tanıştılar.  Yüzlerce kitabı bir arada görme şansı yakalayan öğrenciler, kitap yazarlarıyla konuşma ve kitaplarını imzalatma mutluluğu da yaşadılar. Özellikle Recep Şükrü apuhan ve Aytül Akal ile dolu dolu bir sohbetin ardından öğrencilerimizle toplu resim çekip bu heyecanı hissettirdiler.

Ünlü yazarların söyleşilerine katıldılar ve aldıkları kitapları imzalatma fırsatı buldular. Sevdikleri yazarları da bulan öğrenciler fotoğraf çektirmeden yazarların yanından gitmediler. Okyanus’un kitap kurdu öğrencilerinin bu geziden çok memnun kaldıklarını ve yapılan indirimlerden de yararlanarak bol bol kitap alışverişi yaptıkları görüldü.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Danışman Öğretmenleri
Tarih
:
17 Kasım 2015, Salı 03:34
Okunma
:
1.629 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları