Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji Ortaokul TEOG sınavı veli bilgilendirme semineri 15 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirildi.
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul TEOG sınavı veli bilgilendirme semineri 15 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirildi. Fatih Okyanus Koleji Ortaokul TEOG sınavı veli bilgilendirme semineri 15 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirildi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji konferans salonunda rehberlik birimi, türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, fen ve teknoloji, T.C. inkılap tarihi ve İngilizce branş öğretmenleri tarafından TEOG sınavı veli bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde geçmiş yıllarda Okyanus Kolejlerinde Teog sınavında tam puan yapan öğrencilerin tavsiyelerinin ve çalışma sistemlerinin yer aldığı röportaj videosu velilere izletildi.

Ortaokul Rehber Öğretmeni Hülya KALYONCU'nun sunumuyla;

Ortaokul Müdürümüz Ayhan ERZİ kampüste yapılan TEOG planlamasından ve ailelerin okul ile işbirliği yaparak öğrenci motivasyonunu nasıl arttırabileceğinden bahsetti,

Ortaokul Rehber Öğretmeni Hülya KALYONCU Teog Sınav süreci ile ilgili temel bilgilerden bahsetti. Okulda yıl içerisinde rehberlik biriminin yaptığı 8.Sınıf teog çalışmalarını (veli-öğrenci görüşmeleri, ders çalışma programları, sınav kaygısı ve motivasyon çalışmaları, hedef tablosu ve doğru çoğaltım tablosu) anlattı.

Ardından sırayla derslere giren branş öğretmenlerimiz Türkçe Öğretmeni Tuğba AKGÜN, Matematik Öğretmenimiz Ahmet SATILMIŞ, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Zeynep Tuğba ÖZDEMİR, Fen ve teknoloji öğretmenimiz Vedat ŞAHİN, İnkılap Tarihi & Atatürkçülük dersi öğretmenimiz Aliye SEVİNÇ, İngilizce öğretmenimiz Aslı EKŞİ 8.Sınıf Teog derslerinin işleyişleri hakkında velilere bilgiler verdi. Yapılan Nös ve Teog denemelerinin analizleri ve takibi, öğrencilere verilen kazanım föyleri, sıfırlama etütleri, sınava bir ay kala dağıtılacak olan özet kitapçıkları ve teog kampı gibi çalışmalar anlatıldı. Toplantı sonunda teras katta kokteyl sunumu yapıldı ve velilerimiz merak ettiği soruları branş öğretmenlerine sordular.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
Halil AKTAŞ
Tarih
:
17 Ekim 2016, Pazartesi 17:09
Okunma
:
1.717 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
şükran eröz / 17 Ekim 2016, Pazartesi 18:06
Ayhan Hocam , çok yararlı bir toplantı oldu kendi adıma teşekkür ederim. Aliye Sevinç hocamızın sunum güzelliği için de teşekkürlerimizi bildirirseniz sevinirim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları