Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencilerinden Şiir Gecesi
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencilerinden Şiir Gecesi Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencilerinden Şiir Gecesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri “Vatan ve Bayrak” şiirleriyle dinleyenlere Türkiye'nin kahramanlık destanlarını bir kez daha hatırlattılar.

Fatih Okyanus Koleji 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri 4 Haziran 2015 tarihinde 18.30 -19.30 saatleri arasında okulun konferans salonunda, Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Müdürü Ayhan Erzi, Türkçe öğretmenleri Ümit Akyüz ve Tuğba Akgün’ün katılımıyla velilere “Vatan ve Bayrak” temalı şiir dinletisi düzenlediler.

Balkan Savaşları’ndan Büyük Taarruz’a kadar geçen sürede kahraman Türk milletinin vatan toprakları ve bayrağı için verdiği mücadeleleri, şehitlerimizin anısını ünlü şairlerin akıllara kazınan mısralarıyla dile getirilen gecede, sinevizyon gösterimleriyle de izleyicilere duygusal anlar yaşatıldı. 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin Türkçe öğretmenlerinin önderliğinde hazırlandıkları şiirlerini ustaca seslendirmeleri izleyiciler tarafından alkışlarla taktir edildi.

Gecenin unutulmazları arasında 8. sınıf öğrencisi Gaye Pamukçu’nun "İstiklâl Marşı" seslendirmesi, Safa Öksüz’ün "Sakarya Türküsü" seslendirmesi ve Burak Çelebi’nin "Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor" seslendirmesi yer aldı.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Halil AKTAŞ
Tarih
:
09 Haziran 2015, Salı 11:44
Okunma
:
1.333 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları