Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 6. Sınıf ‘English Street’ Etkinliği
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 6. Sınıf ‘English Street’ Etkinliği Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 6. Sınıf ‘English Street’ Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 6. Sınıf öğrencileri ‘English Street’ etkinliği kapsamında kendi yazdıkları kış konulu İngilizce şiirler okudular ve kendi kombinleri olan kışlık kıyafetlerini sahnede sergilediler.

Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 6. Sınıf öğrencileri ‘English Street’ etkinliği kapsamında kendi yazdıkları kış konulu İngilizce şiirler okudular ve kendi kombinleri olan kışlık kıyafetlerini sahnede sergilediler. Etkinlik için konferans salonu kış konseptine uygun olarak kardan adamlar ve kar taneleriyle süslendi.

Yarışmacılar sahnede kıyafetlerini Ingilizce olarak tanıtıp jürinin beğenisine sundular. İngilizce öğretmenlerinden oluşan jüri, öncelikle defileyi izledi ve ardından öğrencilerin kıyafetlerini puanladı. Fashion Show’da 6/A sınıfından Fatih Yağız Topçu 1. 6/C sınıfından Azra Betül Sipahioğlu 2. ve 6/B sınıfından Zehra Doğruyol 3. oldular. Fashion Show sonrasında ise şiir yazan öğrencilerimiz yazdıkları şiirlerini sahnede okuyarak jüriden iyi puan almak için yarıştılar. Şiir yarışmasında ise 6/B sınıfından Şeyma Nilay Çınar 1. ,6/A sınıfından Emir Karaaslan 2. ve 6/C Ayşe Berra Yanmaz 3. oldular. Coşku içinde geçen yarışmaların ardından tüm öğrenciler sahnede dans ederek eğlendiler. Katılan ve kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Halil AKTAŞ
Tarih
:
22 Kasım 2016, Salı 16:49
Okunma
:
1.032 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları