Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji'nde Velilere "Benego Öğrenme Modeli" Semineri
Fatih Okyanus Koleji'nde Velilere "Benego Öğrenme Modeli" Semineri Fatih Okyanus Koleji'nde Velilere "Benego Öğrenme Modeli" Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji’nde 14 Kasım 2015 Cumartesi günü Dr. Halil İbrahim Erden'in katılımıyla Ortaokul velilerine yönelik "Benego Öğrenme Modeli" Semineri düzenledi.

Dr. Halil İbrahim Erden'in katılımıyla 14 Kasım 2015 Cumartesi günü Fatih Okyanus Koleji’nde Ortaokul velilerine yönelik "Benego Öğrenme Modeli" semineri düzenlendi. BENEGO İlkokul Öğrenme Modeli testi ile çocuğu ilkokulda okuyan ebeveynlerin, çocuklarının öğrenme modellerini tanımalarına, onların etkili ve kolay öğrenmelerine yardımcı olmalarını sağlamaya yönelik bir test.

Velilere öğrencilerin öğrenme modeli testi sonuçları dağıtılarak, öğrenme modelleri hakkında detaylı bilgi verildi. Daha sonra Dr. Halil Erden, veli tutumlarını, çalışma alışkanlıklarını ve örnek olayları anlatarak sunumunu bitirdi. Erden seminer sonunda velilerin sorularını da yanıtladı. Semineri çok faydalı bulduklarını belirten velilere seminer sonrası katılım sertifikaları verildi.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Halil AKTAŞ
Tarih
:
20 Kasım 2015, Cuma 09:53
Okunma
:
1.539 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları