Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji’nde Teog Veli Bilgilendirme Toplantısı
Fatih Okyanus Koleji’nde Teog Veli Bilgilendirme Toplantısı Fatih Okyanus Koleji’nde Teog Veli Bilgilendirme Toplantısı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji’nde 23 Ekim 2014 saat:17:00-19:00’da 8.sınıf öğrenci velilerine Teog süreci hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.

Fatih Okyanus Koleji Ortaokul İdarecisi Ayhan Erzi açılış konuşması yaparak Teog sürecinde Fatih Okyanus Koleji’nde yapılan çalışmalardan söz etti. Fatih Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Taşkın Işık Teog sınav süreciyle ilgili olarak 2014-2015 eğitim öğretim döneminde 8.sınıf öğrencilerinin girecekleri ilk Teog sınavının 26-27 Kasım 2014 tarihinde uygulanacağını söyledi. Taşkın Işık Teog sınavlarında öğrencilerin; Matematik, Türkçe, Fen ve Teknoloji, T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil, Din Kültürü ve Ahlak bilgisi derslerinden sorumlu oldukları her dersten 20 soru sorulacağı ve her ders için 40 dakika süre verileceğini belirtti. Seminerde, soruların çoktan seçmeli test usulü olduğu yanlışların doğruları götürmediği, sınavların her dönem için iki yazılısı olan derslerden birincisi, üç yazılısı olan derslerden ikinci yazılı yerine geçtiği ve karne notu yerine geçeceği ifade edildi.

 Seminerin son kısmında Sınıf Danışman Öğretmeni ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni İsa Algül, Türkçe Öğretmeni Ümit Akyüz, Matematik Öğretmeni Behlül Çiftçi, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Vedat Şahin, İngilizce Öğretmeni Nadide Karamemiş ve Din kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Eda Baki dersiyle ilgili olarak velilere bilgilendirme sunumu gerçekleştirdiler.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Tuba İSLAMOĞLU
Tarih
:
27 Ekim 2014, Pazartesi 16:52
Okunma
:
1.908 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları