Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji’nde Çanakkale Ruhu Yaşatıldı
Fatih Okyanus Koleji’nde Çanakkale Ruhu Yaşatıldı Fatih Okyanus Koleji’nde Çanakkale Ruhu Yaşatıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji İlkokul ve Ortaokul Öğrencileri 9 Mayıs 2016 Pazartesi Günü, Çanakkale Zaferi’nin nasıl kazanıldığını bir kez de Çanakkale konusunda uzman rehberlerin anlatımı, savaş kalıntıları ve fotoğrafları ile hissetmiş oldular.

Çanakkale konusunda uzman rehberler sayesinde, savaş kalıntıları ve fotoğrafları ile Çanakkale zaferini Çanakkale’de gibi öğrenen Okyanus Kolejleri öğrencilerine, gerçek savaş hatıraları ile güzel bir sergi düzenlendi. Çanakkale Savaşı'nda hayatlarını ortaya koymuş olan şehitlerimizi tanımak ve tanıtmak amacıyla yapılan bu çalışmada, ilkokul ve ortaokul  öğrencilerimiz rehberler yardımıyla Kınalı Ali, Seyid Onbaşı gibi kahramanlarımızı öğrendiler.  

Çok zor şartlarla kazanılmış olan bu savaşı dinlerken, duygulu anlar yaşadılar. 1. sınıftan 8. sınıflarımıza kadar tüm öğrencilerimiz konferans salonunda tüm dikkatleri ile tarihimizin gerçeklerini dinlediler. Konferans ve sergi sonrası kahramanlarımıza ait kitaplardan da satın alarak, bilgilerine bilgi katma imkânı bulmuşlardır.

Çanakkale geçilmedi, geçilmeyecektir!


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Halil Aktaş
Tarih
:
12 Mayıs 2016, Perşembe 14:39
Okunma
:
2.062 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları