Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji “7. Sınıf Öğrencileri Rahmi Koç Müzesi’ne Gitti “
Fatih Okyanus Koleji “7. Sınıf Öğrencileri Rahmi Koç Müzesi’ne Gitti “ Fatih Okyanus Koleji “7. Sınıf Öğrencileri Rahmi Koç Müzesi’ne Gitti “
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji 7. Sınıf öğrencileri 2 Kasım Cuma günü Fen Bilimleri Öğretmenleri Vedat ŞAHİN ve Yasemin ÇELİK ile Rahmi Koç Müzesi Keşif Küresi’ne gittiler.

Fatih Okyanus Koleji 7. Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri öğretmenleriyle birlikte Planeteryum deneyimi yaşadılar. Keşif Küresinde Ay ile ilgili bir hikayeyi seyredip , Rahmi Koç Müzesinin içinde bulunan ‘ Zeytinyagı Fabrikası’na ziyarette bulundular. Burada zeytinyağı eldesi konulu kısa bir eğitim aldılar.Orjinal makinelerle kurulmuş düzenekleri , bu düzeneklerin bağlı olduğu birbirinden farklı sistemleri , zeytinin geçmiş yüzyıllardan bu yana hangi yapım aşamalarından geçtiğini, hangi zeytinin daha kaliteli olduğunu ,üretimde insan ve makine gücünün farkını hem görerek hem yaşayarak deneyimlediler. Müze içerisinde sergilenen tüm ürünleri inceleyip hem öğretici hem eğlenceli bir etkinliğe katılmış oldular. Geziye katılan tüm öğrencilere teşekkür ederiz.


Haber
:
Mehmet Çevik
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
VEDAT ŞAHİN
Tarih
:
06 Kasım 2018, Salı 14:27
Okunma
:
933 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları