Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Kampüsünde Münazara Turnuvasının Çeyrek Final Ön Elemesi Yapıldı
Fatih Kampüsünde Münazara Turnuvasının Çeyrek Final Ön Elemesi Yapıldı Fatih Kampüsünde Münazara Turnuvasının Çeyrek Final Ön Elemesi Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji ortaokul kademesi Türkçe zümresi bünyesinde yapılan münazara turnuvası 10 Şubat 2017 Cuma günü yapılan çeyrek final ön elemesi Fatih Okyanus Koleji’nin konferans salonunda gerçekleştirildi.

Münazarada Fatih Okyanus Koleji öğrencilerinden ve Ataşehir Okyanus Koleji öğrencilerinden seçilen öğrenciler yarıştı. Fatih Okyanus Koleji 7/B sınıfından seçilmiş olan öğrenciler yarışmada okullarını temsil ettiler. Konu seçimi için yapılan kurada 7/B sınıfı “Teknoloji dünyaya zararlıdır.” Konusunu Ataşehir Okyanus Koleji öğrencileri ise “Teknoloji dünyaya yararlıdır.” konusunu savundular.

Teknolojinin dünyaya yararlı olup olmadığının savunulduğu münazarada Fatih ve Ataşehir Okyanus Koleji öğrencileri hazırlıklarını jürinin ve izleyicilerin önünde başarıyla sergilediler.

Öğrencilerimiz Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, fikirlerini özgürce savunabilme, kendilerini ifade etme yetilerini takım çalışması içinde dayanışma ruhuyla geliştirme ve kendini gerçekleştirme kazanımlarını hedefleyerek amaca ulaşmıştır.

Münazara turnuvasının çeyrek final ön elemesinin sunumunu Türkçe Zümre Başkanı Tuğba AKGÜN önderliğinde, jüri üyeliğini ise Derya BARAK ve CANSU DOĞAN öğretmenlerimiz yaptı. Jüri üyelerimizin yapmış olduğu puanlama da çeyrek finale kalan kampüs Fatih Okyanus Koleji olmuştur. Öğrencilerimizin çeyrek finalde de başarılarının devamını dileriz.

 

 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Suzan Taşdemir
Tarih
:
13 Şubat 2017, Pazartesi 10:20
Okunma
:
1.377 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları