Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Kampüsünde "Ergenlik ve Anne-Baba Tutumları" Veli Semineri
Fatih Kampüsünde "Ergenlik ve Anne-Baba Tutumları" Veli Semineri Fatih Kampüsünde "Ergenlik ve Anne-Baba Tutumları" Veli Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi’nde 4 Mart Cumartesi günü saat 13.00' de konferans salonunda Ortaokul Rehberlik birimi tarafından düzenlenen Anne-Baba Okulu Projesi kapsamında 4.5.6.7.ve 8.sınıf velilerimize Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Artıran’ın sunumuyla "Ergenlik ve Anne-Baba Tutumları" veli semineri gerçekleştirildi.

Okyanus Kolejlerinde 4 Mart Cumartesi günü Ortaokul Kademesi Rehberlik biriminin düzenlediği Anne Baba Okulu Projesi kapsamında "Ergenlik ve Anne Baba Tutumları" konulu veli seminerimiz gerçekleştirildi. Anne Baba Okulu Projesinin veli eğitimlerinde öğrencilerin bu yaş döneminde neler yaşadıkları, anne ve babaların bu dönemlerde öğrencilere nasıl yaklaşması gerektiği, velilerimizin çocuklarına; fiziksel, zihinsel, duygusal, gelişimsel ve ruhsal anlamda nasıl daha yararlı olabileceklerine yönelik pek çok konuya değinildi. Seminerimizin ardından merak ettikleri konularla ilgili velilerimizin sorularını cevaplayan uzmanımıza teşekkür edilerek çiçek takdim edildi.

Katılımları için velilerimize ve eğitime verdikleri destek için Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Artıran’a teşekkür ederiz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Halil Aktaş
Tarih
:
07 Mart 2017, Salı 16:09
Okunma
:
1.419 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları