Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Fatih Kampüsü Ortaokul Kademesi 'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesini Hayata Geçirdi
Fatih Kampüsü Ortaokul Kademesi 'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesini Hayata Geçirdi Fatih Kampüsü Ortaokul Kademesi 'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesini Hayata Geçirdi
  • Paylaş
Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesi

Yaşam Becerileri ve Kişisel Gelişim kategorisinde Classloom Eğitimde En İyiler Ödülleri’nde 1. olan 'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesi kapsamında, Fatih Kampüsü Ortaokul Kademesi Rehberlik Birimi öğrencilerini, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında da hayalini kurduğu mesleklerle tanıştırmaya devam etti.

Proje kapsamında 8. ve 5. sınıf öğrencilerine, rehberlik birimi tarafından dağıtılan bilgi formları sonucunda elde edilen veriler ışığında, tanımak istedikleri mesleklerle hem teorik hem de uygulamalı olarak, alanında uzman katılımcıların seminerleriyle ve iş yeri ziyaretleriyle meslekle ilgili bilgi edinmiş oldular.

5. ve 8. sınıf öğrencilerimiz, seminer aşamasında destek olan velilerimiz tarafından mimar, psikiyatrist, futbolcu meslekleri ile ilgili bilgilendirildiler. Ayrıca 5. sınıf öğrencilerimizin meslekte bir gün geçirebilmesi adına yapılan iş yeri ziyaretleriyle de, inşaat, doktorluk, bilgisayar yazılımcılığı, bilgisayar mühendisliği, avukatlık meslekleriyle tanışma imkanı buldular.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
HÜLYA KALYONCU
Tarih
:
11 Mayıs 2017, Perşembe 13:49
Okunma
:
975 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları