Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 7. Sınıflar Arası IV. Münazara Turnuvası Çeyrek Finali Gerçekleştirildi
7. Sınıflar Arası IV. Münazara Turnuvası Çeyrek Finali Gerçekleştirildi 7. Sınıflar Arası IV. Münazara Turnuvası Çeyrek Finali Gerçekleştirildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih ve Beylikdüzü Okyanus Koleji Ortaokul 7. sınıf öğrencileri 18 Aralık 2017 Pazartesi günü IV. Münazara Turnuvası kapsamında yarışarak çeyrek finali başarıyla tamamladı.

Okyanus Koleji Türkçe Zümresinin düzenlediği 7. sınıflar arasında bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Münazara Turnuvası 18 Aralık 2017 Pazartesi günü Fatih şubesi ev sahipliğinde konferans salonunda gerçekleştirdi. Öğrenciler, "Uzay araştırmalarına veya temel ihtiyaçlara daha çok para harcamamız gerekir.” tezini ve antitezini savundular. Münazarada Fatih Okyanus Koleji 7-B sınıfı öğrencileri "Uzay araştırmalarına daha çok para harcamalıyız.” tezini; Beylikdüzü Okyanus Koleji 7-B sınıfı ise "Temel ihtiyaçlarımıza daha çok para harcamalıyız.” tezini tüm gayretlerini ve yeteneklerini göstererek jüri önünde başarıyla savundular. Yarı finale çıkacak grubu belirlemek amacıyla yapılan turnuva sayesinde öğrenciler fikirlerini savunabilmeyi, inandırıcılık kabiliyetini ve araştırma becerisini geliştirmeyi, toplum önünde konuşabilme kabiliyetini arttırmayı öğrendiler.

Yarışma sonunda jüri üyelerinin verdiği puanlara göre Beylikdüzü şubesi yarı finale çıkmaya hak kazandı. İki takımımızı da tebrik eder, Beylikdüzü şubesine bundan sonraki süreçte başarılar dileriz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Kübra ÖZDEMİR, Tuğba AKGÜN
Tarih
:
18 Aralık 2017, Pazartesi 16:13
Okunma
:
849 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları