Fatih Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 7-A Sınıfı Münazara Turnuvasını Kazandı
7-A Sınıfı Münazara Turnuvasını Kazandı 7-A Sınıfı Münazara Turnuvasını Kazandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji ortaokul kademesi Türkçe zümresi bünyesinde yapılan münazara 4 Aralık 2015 Cuma günü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Münazarada yarışacak öğrenciler sınıflarında yapılan seçmelerden sonra 7-A sınıfından Hamza BUDAK, Meryem Esma ERÖZ, Mustafa Eren Sürün, Ahmet Selim GÜRSOY 7-B sınıfından ise Zeynep Sueda KARA, Sena KUŞÇUOĞLU, Yunus ÇALIŞKAN, İbrahim ERDEM yarışmada sınıflarını temsil etmeye hak kazandılar.

Konu seçimi için yapılan kurada 7-A sınıfı “Meslek seçerken yeteneklere göre seçmeliyiz.” konusunu 7-B sınıfı ise “Meslek seçerken kazanca göre seçmeliyiz.” konusunu seçmişlerdir.

"Mesleğimizi seçerken yeteneklere göre mi kazanca göre mi seçmeliyiz?" tezinin savunulduğu münazarada 7-A ve 7-B sınıfı öğrencileri hazırlıklarını jürinin ve izleyicilerin önünde başarıyla sergilediler.

Öğrenciler Türkçe'yi doğru ve etkili kullanma, fikirlerini özgürce savunabilme, kendilerini ifade etme yetilerini takım çalışması içinde dayanışma ruhuyla geliştirme ve kendini gerçekleştirme kazanımlarını hedefleyerek amaca ulaşmıştır.

Münazara turnuvasında jüri üyeliğini Vedat ŞAHİN, Ahmet SATILMIŞ, Merve OĞUZöğretmenlerimiz yaptı. Jüri üyelerinin yapmış olduğu puanlama sonucunda 7-A sınıfı birinci oldu.

Yarışma boyunca gösterdikleri davranışlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Branş öğretmenleri
Tarih
:
06 Aralık 2015, Pazar 00:24
Okunma
:
1.586 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları