Fatih Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Yazar "Defne Ongun Müminoğlu" Okulumuzdaydı
Yazar "Defne Ongun Müminoğlu" Okulumuzdaydı Yazar "Defne Ongun Müminoğlu" Okulumuzdaydı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Anaokulu küçük yaş grubu çocuklar için eğitici hikaye kitapları ile tanınan yazar Defne Ongun Müminoğlu'nu ağarladı

Fatih Okyanus Anaokulu 14.01.2015 Çarşamba günü okulöncesi yaş gurubuna yönelik eğitici kitaplar yazan yazar Defne Ongun Müminoğlu ile verimli 2 ders saati geçirdi. 

İlk olarak 6 yaş grubumuzla bir hikaye kitabının nasıl ortaya çıktığını baştan sona kadar anlatan sunumunu paylaşan yazarımız, daha sonra minik öğrencilerimize kendi hikayelerini oluşturma fırsatı tanıdı. Öğrencilerimiz için daha önceden hazırlanmış renkli defterlere miniklerimiz zevkle kendi hikayelerini çizdiler ve Defne hanım hepsi ile tek tek ilgilendi. Öğrencilerimizin kendilerine olan güvenleri attırmak adına onları destekledi. Daha sonra 5 yaş grubumuz ile aynı çalışmayı tekrarlayan Defne Ongun Müminoğlu, Fatih Okyanus Koleji Anaokulu minik öğrencilerinin ufuklarını genişletmede katkıda bulundu..

Sunumların ardından Fatih Şubesi Okul Öncesi Yöneticisi Nil Baylar, yazarımız için hazırlanan çiçek ve hediyelerimizi takdim ederek katılımından dolayı teşekkür etti.

Yazarımıza katılımından ötürü tekrar teşekkür eder, yazarlık hayatında nice başarılar dileriz..


Haber
:
Feyza Sekmen
Editör
:
Feyza Sekmen
Fotoğraf
:
Merve Ünlü
Tarih
:
15 Ocak 2015, Perşembe 17:36
Okunma
:
3.076 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları