Fatih Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Fatih Okyanus Koleji Anaokulu Velileriyle Pasta Atölyesi Etkinliğinde Buluştu
Fatih Okyanus Koleji Anaokulu Velileriyle Pasta Atölyesi Etkinliğinde Buluştu Fatih Okyanus Koleji Anaokulu Velileriyle Pasta Atölyesi Etkinliğinde Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Anaokulu En Sevdikleri Pastayı Yaptılar

Fatih Okyanus Koleji Anaokulu öğrencileri,  velileri, öğretmenleri ve İdarecisi 14/11/2015 Cumartesi günü” Velilerle Pasta Atölyesi “etkinliğinde buluştular.

Velilerimiz, öğrencilerimiz ile birlikte en sevdikleri pastayı yaptılar. Ailelerimiz bir gün öncesinden evlerinde çocuklarıyla birlikte yapacakları pastanın ön hazırlığını yaptılar. Amacımız aile ve çocuğun bir arada bir amaca uygun olarak, sorumluluk bilinci içinde verimli birliktelik içinde olmaları idi.

Öğrencilerimiz okula geldiklerinde yanlarında kendilerinin de katkılarıyla hazırlanmış pasta malzemeleri bulunmaktaydı.  Anaokulu öğretmenimiz Meltem Demirhan'ın önderliğinde ailelerimiz kendi hayallerinde ki pastalarını hazırladılar. Ayrıca öğretmenimiz Meltem Demirhan , Okyanus Koleji konseptli pastasını örnek olarak yaparken, velilerimiz ile aynı zamanda pasta yapımı ipuçlarını paylaştı.

Okul, aile ve öğrenci işbirliğini öne çıkaran bu etkinliğimizde öğrencilerimiz, el becerilerini geliştirdiler. Katılan tüm velilerimize çok teşekkür ederiz.


Haber
:
Feyza Yavuz
Editör
:
Nil Baylar
Fotoğraf
:
Gizem Sertbaş
Tarih
:
14 Kasım 2015, Cumartesi 15:14
Okunma
:
1.767 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları