Fatih Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Fatih Okyanus Koleji 23 Nisan'ı Coşku ile Kutladı..
Fatih Okyanus Koleji 23 Nisan'ı Coşku ile Kutladı.. Fatih Okyanus Koleji 23 Nisan'ı Coşku ile Kutladı..
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
TBMM'nin 96. açılış yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerimiz tarafından coşku ile kutlandı.

23 Nisan 2016 Cumartesi günü Fatih Okyanus Koleji Okul bahçesinde  Okul idaresi, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile Atatürk'ün Türk çocuklarına armağan ettiği bu güzel bayram hazırlamış olduğumuz birbirinden farklı etkinliklerle kutlandı. Anaokulu öğrencilerimiz programa 23 Nisan korosu, Ritm Çalışması ve Dans Gösterisi ile katıldılar. Velilerimizin heyecanla ve mutlulukla seyrettikleri öğrencilerimiz, törenimize renk kattılar.

Resmi törenimizin ardından, profesyonel ekipler eşliğinde miniklerimiz bir çok eğlenceli yarışmaya katılıp, eğlenme fırsatı buldular. Geleneksel giysiler içinde dağıtılan Pamuk helva, Osmanlı macunu, Patlamış mısır çocuklarımıza sürpriz oldu. Ayrıca miniklere eşlik eden kostüm karakterler, onları çok mutlu etti. Okul bahçesine kurulan şişme kaydırak ve trombolin ise keyiflerini bir kat daha arttırdı. 

Törenimize katılan tüm Okyanus Koleji mensuplarına çok teşekkür ederiz..


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Nil Baylar
Fotoğraf
:
Hayriye Orman
Tarih
:
23 Nisan 2016, Cumartesi 15:34
Okunma
:
1.818 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları