Fatih Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Fatih Okyanus 23 Nisan'ı Coşku ile Kutladı
Fatih Okyanus 23 Nisan'ı Coşku ile Kutladı Fatih Okyanus 23 Nisan'ı Coşku ile Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
TBMM'nin 96. Açılış Yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerimiz Tarafından Coşku ile Kutlandı.

23 Nisan 2016 Cumartesi günü Fatih Okyanus Koleji Okul bahçesinde Okul idaresi, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile Atatürk'ün Türk çocuklarına armağan ettiği bu güzel bayram, hazırlamış olduğumuz birbirinden farklı etkinliklerle kutlandı.
 
Programımız şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasının ardından, Okul Müdürümüz Ömer Faruk Yılmaz'ın günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile açıldı. 
 
Anaokulu öğrencilerimiz programa 23 Nisan korosu, Ritim Çalışması ve Dans Gösterisi ile katıldılar. İlkokul öğrencilerimiz 23 Nisan korosu, 23 Nisan Dans Gösterileri ve şiirler ile katılım sağladılar. Ortaokul Öğrencilerimiz ise Halk oyunları ekibi ve  Modern Dans gösterileri ile programa renk kattılar.

Resmi törenimizin ardından, profesyonel ekipler eşliğinde öğrencilerimiz birçok eğlenceli yarışmaya katılıp, eğlenme fırsatı buldular. Geleneksel giysiler içinde dağıtılan Pamuk helva, Osmanlı macunu, Patlamış mısır çocuklarımıza sürpriz oldu. Ayrıca öğrencilerimize  eşlik eden kostüm karakterler, onları çok mutlu etti. Okul bahçesine kurulan şişme kaydırak ve trombolin ise keyiflerini bir kat daha arttırdı. 

Törenin hazırlanmasında baştan sona kadar emeği geçen Müzik zümre başkanımız Didem Diril ve Beden Eğitimi zümre başkanımız Sinem Karaca ve ekibine ayrıca desteklerini esirgemeyen tüm sınıf ve branş öğretmenlerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Hayriye Orman
Tarih
:
25 Nisan 2016, Pazartesi 10:33
Okunma
:
2.893 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları