Fatih Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Fatih Okul Öncesi Yıl Sonu Gösterisi
Fatih Okul Öncesi Yıl Sonu Gösterisi Fatih Okul Öncesi Yıl Sonu Gösterisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının sonunu hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle taçlandırdılar.

Fatih Okul Okul Öncesi Yıldızlar, Gökkuşağı, Balıklar ve Kuşlar gruplarının hazırlamış olduğu yıl sonu gösterisi, öğrencilerimizin ailelerine mutlu ve eğlenceli saatler yaşattı. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından,  Fatih Okul Öncesi Müdürü Nil Baylar'ın konuşmasıyla başlayan gösteriler, sırasıyla Kuşlar, Balıklar, Gökkuşağı ve Yıldızlar gruplarının dans performansları ile devam etti.  Her grubun ayrı ayrı seslendirdiği İngilizce şarkılar ise ailelerimiz tarafından takdirle karşılandı. 

Çocuklarımızın yıl boyunca okulumuzda yaşadıklarından kareler sunan slayt gösterileri ise velilerimize duygulu dakikalar yaşattı. Okul öncesi A grubu öğrenci temsilcimizin Okyanus Koleji bayrağını   B grubu öğrenci temsilcimize devir teslim etmesinden sonra ,  sahneye çıkan Okul Öncesi Türkçe şarkılar korosu ile programımız coşku ile sonlandı. 

Öğretmenlerimizin birbirinden güzel hazırlamış olduğu gösterilerde öğrencilerimizin göstermiş olduğu performans görülmeye değerdi. 

Okul Öncesi öğretmenlerimiz Feyza Sekmen, Aynur Akkaya, Ecem Çetin, Pınar Deniz, Gizem Sertbeş ve Merve Ünlüye, İngilizce Öğretmenlerimiz Merve Basmaz ve Nihal Can'a ve Müzik öğretmenimiz Didem Diril'e hazırlamış oldukları program için, velilerimize de bize vermiş oldukları destek ve katılımları için çok teşekkür ediyoruz.

Gösteri bitiminden sonra okul bahçesinde verilen kokteylde, birbirleriyle sohbet etme imkanı bulan velilerimiz, bir ömür boyu hatırlanacak anılarla okulumuzdan ayrıldılar.  


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Nil Baylar
Fotoğraf
:
Muhammed Bıyık
Tarih
:
30 Mayıs 2015, Cumartesi 15:13
Okunma
:
3.098 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları