Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Okyanus Öğrencilerinden "Paylaşmak Güzeldir" Etkinliği
Fatih Okyanus Öğrencilerinden "Paylaşmak Güzeldir" Etkinliği Fatih Okyanus Öğrencilerinden "Paylaşmak Güzeldir" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri düzenledikleri kermesten elde ettikleri geliri "Mutlu Yuva Mutlu Yaşam" derneğine bağışladı ve derneğin bakımında olan 5 öğrenciyi Fatih Okyanus Koleji’de ağırladılar.

Okyanus Koleji ilkokul öğrencilerinin “Paylaşmak Güzeldir” temalı sosyal sorumluluk projesi için el ele veren ve paylaşmayı seven öğrencileri, ihtiyaç sahibi arkadaşlarına yardım etmek amacıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlamalarını kermese dönüştürdüler. Annelerinin hazırladığı güzel lezzetleri arkadaşlarına sunarak bağış topladılar. Öğretmen ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği kermeste toplanan bağışlar, Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği’ne bağışlandı.

“Paylaşmak Güzeldir”

Okyanus Koleji’nin yaşları küçük ama dünyayı içine sığdırabilecek kadar büyük bir yüreğe sahip olan ilkokul öğrencilerinin birlikteliğiyle oluşan iyilik hareketi yardım ettikleri arkadaşlarına umut oldular. Öğrencilerin bu düşünceli davranışı karşısında Fatih Okyanus Koleji’ni ziyaret ederek arkadaşlarıyla tanışma fırsatı buldular. Hep birlikte çeşitli aktivitelere katılan öğrenciler, ritim çalışmaları ve spor aktiviteleri ile birlikte keyifli zaman geçirerek paylaşmanın önemini bir kez daha gösterdiler. 


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Aylin Balta
Tarih
:
31 Aralık 2014, Çarşamba 10:32
Okunma
:
2.064 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları