Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji'nden "Mutlu Yuva, Mutlu Yaşam" Derneğine Destek
Fatih Okyanus Koleji'nden "Mutlu Yuva, Mutlu Yaşam" Derneğine Destek Fatih Okyanus Koleji'nden "Mutlu Yuva, Mutlu Yaşam" Derneğine Destek
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Tutum ve Yatrım Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Fatih Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri düzenledikleri kermesten elde ettikleri geliri "Mutlu Yuva, Mutlu Yaşam" derneğine bağışlama kararı aldılar.

Fatih Okyanus Koleji ilkokul öğrencileri 14-15 Aralık 2015    Kimsesiz çocukların kimsesi olmaya var mısınız?” diyerek toplumda bir farkındalık oluşturması için ihtiyaç sahibi arkadaşlarına yardım etmek amacıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlamalarını kermese dönüştürdüler.

Annelerinin hazırladığı güzel lezzetleri arkadaşlarına sunarak bağış topladılar. Öğretmen ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği kermeste toplanan bağışlar, "Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği"ne bağışlanacaktır.

Yardımlaşma, paylaşma ve iyilik değerlerinin hatırlandığı bu kermeste, sosyal sorumluluk projesine verdikleri yardımlarından dolayı velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Elif Usta
Tarih
:
16 Aralık 2015, Çarşamba 20:29
Okunma
:
1.552 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları