Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji İlkokul Öğrencilerine Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknikleri Semineri
Fatih Okyanus Koleji İlkokul Öğrencilerine Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknikleri Semineri Fatih Okyanus Koleji İlkokul Öğrencilerine Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknikleri Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji'nde, Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen “Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknikleri Semineri”ne 3. ve 4. Sınıf öğrencileri katıldı.

Fatih Okyanus Koleji' nde 16 Aralık 2015 Çarşamba günü ilkokul psikoloğu Mehtap Yılmaz Çakır, 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik “Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknikleri” semineri verdi.

Seminerde, öğrencilerin sınava bakış açıları, kişinin sınava yüklediği anlam, sınav anında yaşadıkları ve bunlarla baş etme yöntemleri anlatıldı. Sınav kaygısının ne olduğu ve nedenlerinin neler olabileceği üzerinde duruldu. Olumlu düşüncenin önemi, test teknik yöntemleri, doğru nefes alma ve gevşeme egzersizleri çocuklara uygulamalı olarak anlatıldı. Seminer sonunda çocuklara sorular yönlendirilerek, sınavda yapılacak hataların neler olabileceği farkındalık yöntemi ile aktarıldı.

Sınıf öğretmenlerinin de yer aldığı seminer, öğrencilerin aktif katılımı ile tamamlandı.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şeyda Artuğ
Tarih
:
22 Aralık 2015, Salı 22:03
Okunma
:
1.407 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları