Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji 4. Sınıf Öğrencileri ile Sınav Kaygısı Grup Çalışması Yapıldı
Fatih Okyanus Koleji 4. Sınıf Öğrencileri ile Sınav Kaygısı Grup Çalışması Yapıldı Fatih Okyanus Koleji 4. Sınıf Öğrencileri ile Sınav Kaygısı Grup Çalışması Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji'nde, Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen "Sınav Kaygısı Grup Çalışması"na 4. Sınıf öğrencileri katıldı.

Okyanus Kolejleri'nde rehberlik biriminin öğrencilere desteği devam ediyor...

Fatih Okyanus Koleji'nde, Psikolog Mehtap YILMAZ ÇAKIR tarafından uygulanan "Sınav Kaygısıyla Baş Etme" 1. oturumuna 4. Sınıf öğrencileri katıldı.

Sınav Kaygısı Envanteri sonuçlarına göre, 2 oturum yapılacak olan çalışmanın 1.oturumu olan sınav kaygısı grup çalışması 17 Kasım 2016 tarihinde yapıldı. Birinci oturum sırasında öğrencilere kendini değerlendirme imkânı sunuldu. Dağıtılan değerlendirme formlarını dolduran öğrenciler, duygu ve düşünce analizi yapmış oldular. "Derin Gevşeme ve Nefes Egzersizi" yapıldı. Öğrencilerden sınav öncesinde de bu egzersizlerden faydalanmaları istendi.

Sınav Kaygısı Envanteri sonuçları, öğrencilerimizin aileleri ile paylaşılarak, gerekli yönlendirmeler yapılmaktadır.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Mehtap Yılmaz Çakır
Tarih
:
19 Kasım 2016, Cumartesi 12:32
Okunma
:
1.431 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları