Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Okyanus Koleji 1. Sınıfları Okuma Madalyalarını Aldılar
Fatih Okyanus Koleji 1. Sınıfları Okuma Madalyalarını Aldılar Fatih Okyanus Koleji 1. Sınıfları Okuma Madalyalarını Aldılar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji öğrenci velileri ve İlkokul Kademesi Genel Müdür Yardımcısı Sn. Tarık Atasever'in katılımı ile 16 Ocak 2016 Cumartesi günü 1. Sınıf öğrencilerinin "Okuma Madalya Töreni" gerçekleştirildi.

Fatih Okyanus Koleji İlkokul Kademesi ilkokul idareci ve öğretmenleri, dış mekanda düzenlenen haftasonu kahvaltı organizasyonunda öğrenci ve velileri ile buluştu.

Velilerin yoğun katılım gösterdiği organizasyonda açık büfe alınan kahvaltının ardından, 1. Sınıflarımızın yılbaşından beri çekilen fotolarından bilişim teknolojileri öğretmenimiz Hüseyin Kurt tarafından derlenen slayt gösterisi sunuldu. Slayt gösteriminin ardından 1-A Sınıfı öğretmeni Büşra Parlak ve 1-B Sınıf öğretmeni Nurşah Kaya öğrencilerine madalyalarını taktılar ve tebrik ettiler.

Madalya töreninin ardından yine dönem başından beri branş derslerinde öğrencilerimizin çekilen eğlenceli videoları velilere sunuldu.

Bu etkinlikle, öğrenciler ve öğretmenler yarı yıl boyunca sürdürdükleri zorlu çalışma temposunun yorgunluğunu bir nebzede olsa atma fırsatı buldular.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Hüseyin Kurt
Tarih
:
19 Ocak 2016, Salı 15:45
Okunma
:
1.762 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları