Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Kampüsünde Oyuncu Tahsin Taşkın İle Söyleşi Yapıldı
Fatih Kampüsünde Oyuncu Tahsin Taşkın İle Söyleşi Yapıldı Fatih Kampüsünde Oyuncu Tahsin Taşkın İle Söyleşi Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji'nde, ilkokul Öğrenci başkanı Metehan Berk TAŞKIN’ın desteği ile oyuncu Tahsin TAŞKIN 3. ve 4. Sınıf öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirildi.

Fatih Okyanus Koleji'nde, ilkokul kademesinde etkinlikler devam ediyor. İlkokul başkanı Metehan Berk Taşkın seçimler zamanında öğrencilere ünlü birini okula getireceği vaadinde bulunmuştu ve bunu gerçekleştirdi. Oyuncu Tahsin TAŞKIN, 17.02.2017 Cuma günü okulumuza gelerek, 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz ile söyleşi yaptı. Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği söyleşide, nasıl oyuncu olduğunu, bu işin zorlukları ve farklı taraflarını anlatan Tahsin TAŞKIN, öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları da cevapladı. Daha sonra söyleşiye katılan sınıflarla birlikte fotoğraf çekilen oyuncu Tahsin TAŞKIN, gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu ifade ederek, öğrencilerimize teşekkür etti.

Oyuncu Tahsin TAŞKIN’ a okulumuza gelerek, öğrencilerimiz ile söyleşi yaptığı için teşekkür ederiz.

TAHSİN TAŞKIN KİMDİR?

Tahsin Taşkın, 3 Şubat 1966 tarihinde Trabzon'da doğmuştur. Trabzon'un Türkeli Mahallesindendir. Tiyatro ile ilgili herhangi bir eğitim almayan Taşkın'ın yeteneği doğuştan. Samsun da gençliğinde bir ara pazarcılık dahi yapmıştır. Küçüklüğünden beri taklit yeteneği olan Tahsin Taşkın, aile mesleği ticarete devam ederken önce özel bir radyoda program yapmaya başlamış, daha sonra aynı grubun televizyonuna başvurmuştur. Bir yıl kadar canlı televizyon programı yaptıktan sonra, Ayrılsak da Beraberiz dizisinden teklif almıştır. Ayrılsak da Beraberiz, Arka Sıradakiler, Papatyam gibi dizilerden tanıdık onu. 2012 yılında Samsun Canik Kültür Merkezi'nde sahnelediği "Lazkişot" adlı gösterisiyle izleyenleri güldürdü.

Birçok dizide oynayan Tahsin Taşkın, halen yayınlanmakta olan Seksenler dizisinde Balıkçı İdris karakterini canlandırmaktadır.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Dilek Biçer
Tarih
:
20 Şubat 2017, Pazartesi 11:27
Okunma
:
1.922 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları