Fatih Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Fatih Kampüsü 4. Sınıf Öğrencileri ile Sınav Kaygısı 2. Grup Çalışması
Fatih Kampüsü 4. Sınıf Öğrencileri ile Sınav Kaygısı 2. Grup Çalışması Fatih Kampüsü 4. Sınıf Öğrencileri ile Sınav Kaygısı 2. Grup Çalışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji'nde, Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen "Sınav Kaygısı 2. Grup Çalışması"na 4. Sınıf öğrencileri katıldı.

Okyanus Kolejleri'nde rehberlik biriminin öğrencilere desteği devam ediyor...

Fatih Okyanus Koleji'nde, İlkokul Psikologlarımız Mehtap YILMAZ ÇAKIR ve Hanife ÖZER tarafından uygulanan "Sınav Kaygısıyla Baş Etme" 2. oturumuna 4. Sınıf öğrencileri katıldı.

Sınav Kaygısı Envanteri sonuçlarına göre, 2 oturum yapılacak olan çalışmanın 1.oturumu 17 Kasım 2016 tarihinde yapılmıştı. 2. oturum ise 28 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

İkinci oturum sırasında öğrenciler ile daha önce yapılan çalışmalar hatırlatıldı. Dağıtılan değerlendirme formlarını dolduran öğrenciler, sınav esnasındaki duygu, düşünce ve heyecanlarının kontrolü ile ilgili analiz yapmış oldular. “Balon Patlatma” ve “Mektup Yazma” teknikleri kullanıldı. Öğrencilerden sınav öncesinde daha önce öğrendikleri “Derin Gevşeme Egzersizlerinden” faydalanmaları istendi.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Mehtap Çakır
Tarih
:
03 Mart 2017, Cuma 16:02
Okunma
:
1.402 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları