Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Fatih Okyanus Yetenek Gösterilerini Tamamladı
Fatih Okyanus Yetenek Gösterilerini Tamamladı Fatih Okyanus Yetenek Gösterilerini Tamamladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji İlkokul, Ortaokul ve Lise kademesi Müzik, Tiyatro ve Dans Yetenek Kulübü öğrencileri, yıl sonu gösterisinde hünerlerini sergilediler.

Okyanus Kolejleri, yetenek merkezli eğitim anlayışıyla sunduğu "Yetenek Kulübü" eğitimini, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında da başarıyla tamamladı. Fatih Okyanus Koleji Konferans Salonunda 24 -26 ve 31 Mayıs tarihlerinde kademeler sırayla yetenek gösterilerini sergilediler. 

Fatih Okyanus Koleji İlkokul, Ortaokul ve Lise kademesi müzik, tiyatro ve dans yetenek kulübü öğrencileri, velilere yıl sonu gösterilerini sundular. Fatih Okyanus Koleji Müzik Zümre Başkanı Didem Diril ve Yetenek Öğretmenleri, Metin Goncagül, İlhan Özgür, Önder Alnargül, Ozan Ayağa, Okay Aybey, Aytek Karadeniz, DilaraTekin ve Hasan Demirezen'in organize ettiği gecede öğrenciler, yıl boyu hazırlamış oldukları çalışmaları sahneye çıkıp sergileyerek hünerlerini göstermiş olmanın haklı gururunu yaşadılar.

Öğrencilerin başarılı performansı çabalarının meyvelerini toplamaya başladıklarının göstergesi oldu. Herkesten tam not alan renkli etkinlikler, büyük beğeni topladı.

Velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen program, öğrencilerimizin öğretmenleriyle birlikte sahnede izleyicileri selamlaması ve sertifika töreni ile son buldu.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Halil Aktaş
Tarih
:
14 Haziran 2016, Salı 11:31
Okunma
:
2.912 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları