Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Fatih Okyanus Koleji Öğrencilerine Kariyer Günleri Etkinliği Düzenlendi
Fatih Okyanus Koleji Öğrencilerine Kariyer Günleri Etkinliği Düzenlendi Fatih Okyanus Koleji Öğrencilerine Kariyer Günleri Etkinliği Düzenlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
21 Ekim 2016 Bahçeşehir Üniversitesinde Fatih Okyanus Koleji 12.Sınıf Öğrencileri İçin Kariyer Günleri Etkinliği Düzenlendi Öğrenciler Üniversite ve Bölümlerle İlgili Bilgi Edindiler.

Fatih Okyanus Koleji  12. Sınıf öğrencileri   21 Ekim Cuma günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde kariyer etkinliğine katıldılar.

Fatih Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Taşkın Işık’ın organize ettiği gezide; ilk olarak Bahçeşehir Üniversitesi rektör danışmanı Turgay Polat’ın   üniversite eğitimi ve geleceğin insanı olmak konulu sunumu dinlendi. Seminerde gelişmiş ülkelerin bu seviyeye gelirken neler yaptığı üzerine vurgu yapan Polat, bunun arka planında gençlere duyulan güvenin öne çıktığını söyledi. Türkiye' de ve dünyadaki trend meslekler ve gelişmiş ülkeler seviyesine ulaşabilmek için üniversitelere düşen görevlerden söz eden Polat gençlere hayat başarısı için tavsiyelerde bulundu.

Daha sonra öğrencilerimiz  BAUPORT’ta fakülte ve bölüm tanıtımı  için hazırlanmış fakülte istasyonlarında bölüm akademisyenleri ile tanışarak, bölümler hakkında bilgi aldılar ayrıca öğrencilerimiz akıllarındaki soruları sorma imkanı buldular.


Haber
:
Fuat Aydın
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Taşkın IŞIK
Tarih
:
02 Kasım 2016, Çarşamba 16:01
Okunma
:
1.135 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları