Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Fatih Okyanus Koleji Öğrencileri Yıldız Teknik Üniversitesi Gezisinde
Fatih Okyanus Koleji Öğrencileri Yıldız Teknik Üniversitesi Gezisinde Fatih Okyanus Koleji Öğrencileri Yıldız Teknik Üniversitesi Gezisinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
27 Ekim Perşembe Saat 13:30-15:30 Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü 9.ve 11.Sınıflarla Üniversite Tanıtımında Üniversite Öğrencileriyle Buluştu.

Fatih Okyanus Koleji 9. ve 11. Sınıf öğrencileri kariyer çalışmaları bünyesinde sınıf danışman öğretmenleri ile 27 Ekim 2015 Perşembe günü saat 13.30’da Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nü gezdiler.

Fatih Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Taşkın Işık’ın organize ettiği gezide ilk olarak seminer salonunda üniversitenin tanıtımı, tarihçesi, üniversite içinde yer alan fakülte ve bölümlerin tanıtımı yapıldı. Üniversitenin eğitim ve öğretim olanaklarıyla ilgili olarak; Erasmus programı çift anadal ve yandal programı, tekno park ve üniversite bünyesi içinde yer alan diğer birimler hakkında öğrencilere bilgi verildi. Öğrenci değişim programları içinde yer alan Erasmus ve Mevlana programları ile ilgili bilgi verildi. Kampüs içinde yer alan  fakülteleri gezme imkanı bulan öğrenciler için daha sonra kampüs gezisi yapıldı.


Haber
:
Fuat Aydın
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Taşkın IŞIK
Tarih
:
03 Kasım 2016, Perşembe 11:02
Okunma
:
1.150 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları