Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Fatih Okyanus Koleji Lise Öğrencileri Edirne'de!
Fatih Okyanus Koleji Lise Öğrencileri Edirne'de! Fatih Okyanus Koleji Lise Öğrencileri Edirne'de!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Lise öğrencileri İngilizce öğretmenleriyle beraber 5 Haziran 2015 Cuma günü Edirne'nin tarihi yerlerini gezdiler.

Sabah kahvaltısı ile başlayan gezide, Şükrü Paşa Anıtı ve Balkan Savaşı Müze, II. Beyazıt Külliyesi ( Camii, Tıp Medresesi, İmaret, Darüşşifa, Hamam, Mutfak ve Erzak Depoları ), Edirne Sarayı kalıntıları, Adalet Kasrı Balkan Şehitliği, Kırkpınar Er Meydanı gezisi ile devam etti. Öğle yemeği için mola veren öğrenciler yemeğin ardından Mimar Sinan‘ın ‘’ Ustalık Eserim ‘’ dediği, mimarisi, iç süslemeleri ve çinileri ile bir şaheser olan Selimiye Camii'ni, Osmanlı'dan günümüze ulaşmış en eski anıtsal yapı olan Eski Camii ve Üç Şerefeli Camii yerinde gördüler. Öğrenciler Selimiye arastasında bulunan 73 kemerli arasta’ da alış-veriş yaparak gezilerini tamamladılar.

Günü birlik gerçekleştirilen gezide öğrenciler, gezilecek tarihi yerlerin bilgilerini İngilizce olarak anlattılar. Böylelikle öğrenciler tarihi yerleri gezerek öğrendikleri İngilizce bilgileri pratik yapma fırsatı buldular.


Haber
:
Cüneyt Mete
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
GÜLÇİN ÇETİNDAĞ VE GAYE A. YILDIRIM
Tarih
:
15 Haziran 2015, Pazartesi 14:20
Okunma
:
2.037 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları