Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Fatih Okyanus Koleji Cumhuriyetin 92. Yılını Coşkuyla Kutladı
Fatih Okyanus Koleji Cumhuriyetin 92. Yılını Coşkuyla Kutladı Fatih Okyanus Koleji  Cumhuriyetin 92. Yılını Coşkuyla Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji'nde 28 Ekim 2015 Çarşamba günü velilerin de katılımıyla Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Fatih Okyanus Koleji'nde, 28 Ekim 2015 Çarşamba günü yapılan Cumhuriyet Bayramı kutlaması, Atatürk büstüne çelenk bırakılmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Ömer Faruk Yılmaz'ın açılış konuşmasının ardından, Müzik Öğretmeni Didem Diril'in yönetiminde hazırlanan ve okulumuz müzik öğretmenleri Ozan Ağaya, Aytek Karadeniz,Metin Goncagül’ün eşlik ettiği 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan okul korosu sahne aldı.

Türkçe öğretmenimiz Tuğba Akgün’ün hazırladığı "29 Ekim Oratoryosu" günün anlamını vurgularken İlkokul, Ortaokul ve lise öğrencilerimiz sırayla günün anlamını ve önemini vurgulayan şiirler okudular.

Halk oyunları grubu öğrencilerimiz, öğretmenleri Filiz Ünsal eşliğinde Harman Dalı oynayarak büyük beğeni topladılar. Vurmalı çalgılar öğrencilerimiz ise öğretmenleri Aytek Karadeniz eşliğinde ritim gösterilerini sergileyerek izleyenlere keyifli anlar yaşattılar.

Daha sonra kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler sahneye davet edilerek, ödülleri okul müdürü Ömer Faruk Yılmaz tarafından verildi. Son olarak 1.sınıf öğrencilerinin 10. Yıl Marşı eşliğinde Türk Bayrakları ile yaptıkları gösteri herkesi gururlandırdı.

     Fatih Okyanus Kolejleri olarak bütün çocuklarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutlar,  istikbalimizin ve cumhuriyetimizin damarlarımızdaki asil kanda olduğunu unutmamalarını dileriz.


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Hüseyin Kurt
Tarih
:
02 Kasım 2015, Pazartesi 09:35
Okunma
:
3.152 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları