Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Fatih Okyanus Anadolu Lisesi'nde Kadir DEMİRBÜKEN ile Motivasyon Semineri
Fatih Okyanus Anadolu Lisesi'nde Kadir DEMİRBÜKEN ile Motivasyon Semineri Fatih Okyanus Anadolu Lisesi'nde Kadir DEMİRBÜKEN ile Motivasyon Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
3 Mayıs Salı Günü Saat 12:00'da Fatih Okyanus Koleji 10. ve 11. Sınıf Öğrencilerine Seminer Salonunda Motivasyon Semineri Düzenlendi.

Okyanus Koleji Fatih Kampüsü 10. ve 11. sınıf öğrencilerine ‘’yasal doping’’ isimli motivasyon semineri düzenlendi.

Rehber Öğretmeni Taşkın Işık’ın organize ettiği seminerin konuşmacısı Kadir Demirbüken’di.

(Kadir Demirbüken; 1998 yılında itibaren kişisel gelişim temelli bir bilim olan, NLP (Neuro Linguistic Programming) ile tanıştı ve araştırmalar yapmaya başlamış olup, halen resmî kurum ve kuruluşlara, eğitim kurumlarına, şirketlere, bireylere NLP teknikleriyle, hipnoz üzerine çalışmalar yapmaktadır. Demirbüken; Zihin Gücünü Geliştirme (Modern Hafıza Teknikleri), Anlayarak Çok Hızlı Okuma Öğrenmeyi Öğrenme, Lider Yöneticilik, Satış Becerileri Geliştirme, NLP Diploma, NLP Practitioner, NLP Master Practitioner konularında sertifikalı seminerler düzenlemektedir.)

Seminerde, öğrencilere örnekler üzerinden üniversite hazırlık süreciyle ilgili yapılması gerekenler üzerine değinen Demirbüken, öğrencilerin mutlaka hedef belirlemeleri gerektiğini ifade etti. Seminerin sonunda öğrenciler akıllarında yer alan sorulara cevap buldular.


Haber
:
Fuat Aydın
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Atakan Berkay GÜLER
Tarih
:
05 Mayıs 2016, Perşembe 17:41
Okunma
:
1.472 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları