Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Fatih Anadolu Lisesi 12.Sınıf Öğrencilerine Sınav Stratejileri Semineri Verildi
Fatih Anadolu Lisesi 12.Sınıf Öğrencilerine Sınav Stratejileri Semineri Verildi Fatih Anadolu Lisesi 12.Sınıf Öğrencilerine Sınav Stratejileri Semineri Verildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Kolejinde 9 Şubat Perşembe günü seminer salonunda sınav stratejileri ve sınava 1 ay kala neler yapmalıyım? Konulu seminer düzenlendi.

Okyanus Koleji Fatih Kampüsü 12. sınıf öğrencilerine Rehberlik öğretmeni Taşkın Işık tarafından sınav stratejileri, sınava 1 ay kala neler yapmalıyım konulu seminer düzenlendi.

Lise rehber öğretmeni Taşkın IŞIK' ın sunduğu seminerde öğrencilere YGS gibi uzun süreli hazırlanılması gerekli olan bu sınavlarda son bir ay kala ki sürecin çok önemli olduğuna vurgu yapıldıı. Eksiklerin belirlenmesi ve eksik olan konulara ağırlık verilmesi gerektiği YGS' de zamanın çok önemli olduğu süreyle ilgili olarak deneme sınavlarında strateji belirlenmesi gerektiği ve hangi testle başlayıp hangi testle bitirileceğini deneme sınavlarında belirlenmesi gerektiği ve denemelerde turlama tekniğinin kullanılması gerektiğine değinildi.Sınava bir aya kala yatış kalkış saatlerinin düzenlenmesi sabah kahvaltı alışkanlığının kazanılması 10:00-12:40 saatlerinde deneme sınavı çözülmesi gerekliliği üzerine konuşuldu.Seminer öğrencilerin sorularıyla sonlandı.


Haber
:
Fuat Aydın
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
TAŞKIN IŞIK
Tarih
:
25 Şubat 2017, Cumartesi 15:04
Okunma
:
1.343 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları