Çekmeköy Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Çekmeköy Anadolu Lisesi 9. Sınıf Öğrencileri CNR Kitap Fuarı'nda
Çekmeköy Anadolu Lisesi 9. Sınıf Öğrencileri CNR Kitap Fuarı'nda Çekmeköy Anadolu Lisesi 9. Sınıf Öğrencileri CNR Kitap Fuarı'nda
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Çekmeköy Okyanus Koleji 9. Sınıf öğrencileri 3 Mart 2017 tarihinde CNR Kitap Fuarı'nda kitapların dünyasına yolculuğa çıkarak yazarlar ile buluştu.

Bölgesinde “En yenilikçi kitap fuarı” hedefiyle projelendirilen “CNR Kitap Fuarı” 25 Şubat - 05 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy' de gerçekleştirildi. Kitap okumanın önemini her fırsatta, farklı etkinliklerle vurgulamaya çalışan, bu sonsuz dünyaya öğrencilerini çekmeye çalışan Okyanus Kolejleri, 9. sınıf öğrencilerine yönelik 03 Mart 2017 tarihinde CNR Kitap Fuarı etkinliğini gerçekleştirdi.

Edebiyat öğretmeni Burcu YILMAZER EYİ tarafından gerçekleştirilen bu etkinlikte “Her zevke ve karaktere uygun, kişilerin beklentilerini karşılayabilecek bir kitabın var olduğu, var olan bu kitabın bulunması gerektiği” vurgusunda bulunuldu. Gezi, öğrencilerin ilgi ve meraklarına yönelik kitap alımlarıyla sonlandırıldı.


Haber
:
Serkan Canseven
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Burcu Yılmazer
Tarih
:
07 Mart 2017, Salı 16:06
Okunma
:
1.728 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları