Bursa - Nilüfer Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Nilüfer Okyanus Koleji'nde Akademik Değerlendirme Sınavı Yapıldı
Nilüfer Okyanus Koleji'nde Akademik Değerlendirme Sınavı Yapıldı Nilüfer Okyanus Koleji'nde Akademik Değerlendirme Sınavı Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Nilüfer Okyanus Koleji, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Okyanus'u tercih etmiş ortaokul kademesi öğrencilerine “Akademik Değerlendirme Sınavı” yaptı.

Nilüfer Okyanus Koleji tarafından “Akademik Değerlendirme Sınavı” ortaokul kademesi öğrencileri için 11.06.2016 tarihinde gerçekleştirildi.

Sorular karşısında ter döken öğrencilere 2 seans şeklinde toplamda 160 dakika süren bir sınav uygulandı.

Yapılan Akademik Değerlendirme Sınavı sayesinde öğrencilerimiz, bireysel düzeyde akademik anlamda tanınacak ve her branş öğretmenine sonuçlar iletilecek. Sınav sonucu kazanım bazında Ölçme Değerlendirme Birimi tarafından değerlendirilecek ve analiz karneleri oluşturulacaktır. Oluşturulan bu karneler her branşın öğretmenine ulaştırılarak bir hazırlık planı ortaya koyması istenecektir. Bu yolla her öğrenci okula geldiğinde, öğretmen tarafından akademik anlamda tanınacak, eksikleri bilinecek ve yapılması gereken çalışmalar okulun ilk gününden başlamış olacaktır.

Akademik Değerlendirme Sınavı yoluyla akademik tanışmasını gerçekleştiren bütün öğrencilerimize ve en büyük destekçileri velilerimize teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Muhammet YILDIRIM
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Aydın DOLAN
Tarih
:
16 Haziran 2016, Perşembe 17:14
Okunma
:
2.052 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları