Bursa - Nilüfer Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Nilüfer Kampüsü Yetenek Gelişim Akademisi Devam Ediyor
Nilüfer Kampüsü Yetenek Gelişim Akademisi Devam Ediyor Nilüfer Kampüsü Yetenek Gelişim Akademisi Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Nilüfer Okyanus Kolejinde ilkokul kademesine yönelik başlatılan Yetenek Gelişim Akademisi ilk dönem çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çocukların akademik derslerden bağımsız olarak bilişsel ve duyuşsal becerilerini geliştirmek adına alanında uzman kişilerce hazırlanmış, 6-11 yaş aralığındaki tüm çocukların katılabileceği bir gelişim programı olan YGA, Nilüfer Kampüsünde tüm hızıyla devam etmektedir. YGA eğitim programı uygulanan eğitim-öğretim müfredatından bağımsız olmasına karşın, çocukların öğrendikleri becerileri okul hayatlarına kolayca uyarlayabilmelerini sağlar.

YGA’nın amacı çocukların akademik gelişimlerinin yanı sıra eleştirel düşünme problem çözme, dilsel ve mantıksal becerilerini geliştirmektir.

YGA’ ya katılan çocuklar, alanında uzman kişiler tarafından sunulan bilişsel ve duyuşsal alanlarda gelişimi sağlayacak dersler hakkında bilgi sahibi olurlar ve o alanı deneyimleme fırsatı yakalarlar. YGA entelektüel bilgi birikimi ile olayları sorgulayan, analiz ederek değerlendiren ve karar verebilen bireyler yetiştirmek için fırsatlar yaratır. Değişen dünyamızda çocukların sosyal çevreye uyum sağlama sürecini hızlandırabilmesi için çocuğa ön bilgiler sağlar. Eğlenceli bilim, sıra dışı canlılar, strateji bilimi, sunum ve münazara, destination ve imagination gibi dersleri alan öğrencilerin zihinsel potansiyallerinin olumlu yönde geliştiği gözlemlenmektedir.

Programa başarı ve mutlulukla devam eden öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilere verdikleri destekten dolayı velilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Aydın Dolan
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Halkla İlişkiler
Tarih
:
09 Mart 2017, Perşembe 11:32
Okunma
:
1.086 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları