Bursa - Nilüfer Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | İpek Yolu Anaokulu Öğrencileri Okyanus Kolejli Oldular
İpek Yolu Anaokulu Öğrencileri Okyanus Kolejli Oldular İpek Yolu Anaokulu Öğrencileri Okyanus Kolejli Oldular
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Önümüzdeki sene ilkokula adım atacak olan İpek Yolu Anaokulu 6 yaş öğrencileri velileri Okyanus Kolejleri ile tanıştı. Kahve Beyaz Restorant'ta düzenlenen sabah kahvaltısı ile veliler Okyanus Kolejlerini daha yakından tanıma fırsatı buldular.

Türkiye'nin eğitim markası Okyanus Kolejleri'nin 2016-2017 döneminde Nilüfer'de eğitim öğretime başlayacak olan kampüsünün düzenlediği kahvaltı etkinliğinde Okyanus Kolejleri Bursa Bölge Koordinatörü Muhammet Yıldırım, İpek Yolu Anaokulu velilerine Okyanus Kolejleri'nin eğitimi hakkında bilgi verdi.

Kurumsal tanıtım faliyetleri kapsamında İpek Yolu Anaokulu'nda altı yaş grubunda eğitime devam eden öğrenci velileri ile Okyanus Kolejleri yetkililerinin bir araya geldiği toplantıda, İpek Yolu Anaokulu Kurucusu Ali Dalgıç, "Tüm eğitim hayatları boyunca üzerlerine titrediğimiz öğrencilerimizin Okyanus Kolejleri'nde aynı ilgi alaka ile karşılanacaklarını, geleceğe en iyi şekilde hazırlanacaklarını bildiğim için içim çok rahat." dedi. 

Geleceğe Emin Adımlarla 

Velilerin yönelttikleri sorular aracılığı ile Okyanus Kolejleri'nin ayrıcalıklı eğitimi ile ilgili bilgi veren Muhammet Yıldırım, konuşmasının sonunda yaptığı sunumla inşaası Nisan ayında tamamlanacak olan kampüsün fiziki yapısına ait bilgiler ve görseller paylaştı. Kampüsün fiziki anlamda oldukça yeterli olması velileri mutlu etti.

Yönelttikleri sorulara tatmin edici cevaplar alan ve Okyanus Kolejleri'nin eğitim sistemini beğenen veliler organizasyondan duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettiler.


Haber
:
Muhammet YILDIRIM
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Ertan ER
Tarih
:
25 Şubat 2016, Perşembe 21:13
Okunma
:
2.068 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları