Bursa - Nilüfer Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Nilüfer Okyanus Kolejinde Münazara Şenliği Gerçekleşti
Nilüfer Okyanus Kolejinde Münazara Şenliği Gerçekleşti Nilüfer Okyanus Kolejinde Münazara Şenliği Gerçekleşti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrencilerin seri düşünüp, fikirlerini etkileyici şekilde topluluk önünde ifade etme yeteneklerini geliştirmek için yapılan münazara etkinliği renkli sahnelerin sergilenmesini sağladı.

Bursa Nilüfer Okyanus Anadolu Lisesinde, 20 Ekim Perşembe günü, öğrenciler “Münazara Şenliği”nin ilkini gerçekleştirdiler.

Okulumuz konferans salonunda düzenlenen programa, Lise Müdürümüz Hülya EMİROĞLU, münazarayı hazırlayan Edebiyat Öğretmenimiz Canan IŞIK,  öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Münazarada 9-A ve 9-C sınıfları “Çok gezen mi bilir, çok okuyan mı?”, 9-B ve 10-B sınıflarımız “Toplumun ilerlemesinde kadın mı daha önemlidir, erkek mi?”, 10-A ile 11-A sınıflarımız ise “İlk insanlar mı daha mutludur, günümüz insanı mı?” konularını tartıştılar. Yarışma sonunda 9-A sınıfı "Çok okuyan bilir." ,10-B sınıfı "Toplumun ilerlemesinde erkek daha önemlidir.", 10-A sınıfı "Günümüz insanı daha mutludur." antiteziyle yarışmanın galibi oldular.

Öğrenciler başarılı bir şekilde fikirlerini ortaya koyarak, üstün gelmenin önemli olmadığını, ancak fikirlerini ortaya koyma ve sosyalleşmenin önemli olduğunu ifade ettiler.


Haber
:
Hülya Emiroğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Hülya Emiroğlu, Canan Işık
Tarih
:
02 Kasım 2016, Çarşamba 11:11
Okunma
:
2.229 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları