Bursa - Nilüfer Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Nilüfer Okyanus Koleji Okul Öğrenci Meclisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladılar
Nilüfer Okyanus Koleji Okul Öğrenci Meclisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladılar Nilüfer Okyanus Koleji Okul Öğrenci Meclisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladılar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni Okyanus Koleji Nilüfer kampüsünde 28 Ekim Cuma günü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Rehber öğretmen Fazilet AYDIN AKIN'ın okul öğrenci meclisini meşrulaştırmak, kurumsal bir değer olmasını sağlamak adına okul öğrenci meclisinin tören boyunca protokolde yer almasını ve meclis başkanının da tören konuşmasını yapması için kürsüye çıkmasını sağladı.

Okul öğrenci meclisi başkanı Muratcan OLCAY konuşmasında "Cumhuriyet Bayramı her yıl 29 Ekim'de milletçe,kıvançla ve her geçen gün daha da büyük bir coşkuyla kutladığımız milli bayramımızdır. Bu bayram kuşkusuz ki bizim için önemli ve değerli bir gündür. Cumhuriyet sisteminde egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Zaten büyük liderimiz Atatürk'ün de dediği gibi: "Türk Ulusunun yaradılışına ve yaşamına en uygun olan yönetim şekli Cumhuriyettir. "Unutmayalım ki! CUMHURİYET bizim için en büyük bayramdır ve hep öyle kalacaktır. Cumhuriyetimizin 93. yıldönümü kutlu olsun."dedi.

Program katılanlarda büyük coşku yarattı.Tüm öğrenci ve öğretmenlerin 10. Yıl Marşı'na eşlik etmesiyle Cumhuriyet ruhu yaşatıldı.


Haber
:
Hülya Emiroğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
HÜLYA EMİROĞLU
Tarih
:
01 Kasım 2016, Salı 11:47
Okunma
:
1.815 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları