Bursa - Nilüfer Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Nilüfer Kampüsünde Öğrencilere Ders Seçimi ve Kariyer Planlama Semineri Verildi
Nilüfer Kampüsünde Öğrencilere Ders Seçimi ve Kariyer Planlama Semineri Verildi Nilüfer Kampüsünde Öğrencilere Ders Seçimi ve Kariyer Planlama Semineri Verildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Nilüfer Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Fazilet AYDIN AKIN, 10. sınıf öğrencilerine, önümüzdeki yıl eğitimini alacakları dersleri seçerken dikkat etmeleri gereken konuları ve öğrencilere düşen görev ve sorumluluklar hakkında seminer verdi.

17.02.2016 tarihinde Nilüfer Okyanus Kolejinde, meslek seçiminin bireylerin geleceğinde anahtar rol oynadığını vurgulayan rehber öğretmen Fazilet AYDIN AKIN; ders seçiminin sağlıklı yapılabilmesi için ailenin, arkadaşların, mesleki uzmanların, öğretmenlerin ve kitle iletişim araçlarının önemine de değindi.

Seminerin ikinci bölümünde Fazilet AYDIN AKIN, sınav sitemini anlatarak, öğrencilerin ders  seçiminde hangi alanlardan, hangi mesleklere yönelebileceğine ve öğrencilerin hedefledikleri meslek ve bölümler için üniversite sınavına hangi puan türüyle hazırlanmaları gerektiğine değindi.

Seminerin ardından kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Fazilet AYDIN AKIN, 10. sınıf öğrencilerinin düzenli ve süreklilik arz eden bir çalışma içinde olmalarının okul başarısı, üniversite sınavları, üniversite eğitimi ve mesleki alanda bile çok faydalı olduğunu söyledi.

 


Haber
:
Fazilet Aydın Akın
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Görkem Elbüken
Tarih
:
20 Şubat 2017, Pazartesi 17:15
Okunma
:
1.433 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları