Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Yeni Eğitim Öğretim Yılı'na Coşkulu Başlangıç
Yeni Eğitim Öğretim Yılı'na Coşkulu Başlangıç Yeni Eğitim Öğretim Yılı'na Coşkulu Başlangıç
  • Paylaş
Nitelikli eğitimin adresi olan Okyanus Kolejleri, tüm öğrenci ve öğretmenleriyle 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'na coşkulu bir başlangıç yaptı.

Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı, 16 Eylül 2013 Pazartesi günü başladı.

Yaz tatilinin ardından okula ve arkadaşlarına kavuşmanın heyecanını yaşayan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde gerçekleştirilen törende Okul Müdürü Erdem Üzam, Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde yapılan törende de Okul Müdürü Mesut Mugan, tüm öğrenci ve öğretmenlere yeni dönemde başarılar diledi.

İstiklal Marşı töreninin ardından sınıflarına giden öğrenciler, ilk ders zilinin çalmasıyla yeni eğitim öğretim yılına "Merhaba" dediler.

Ataşehir Okyanus Koleji'nde de, İstiklal Marşı ve bayrak töreninin ardından yılın ilk eğitim öğretim günü Okul Müdürü Egemen Alaşehirli'nin açılış konuşmasıyla başladı. İlkokul öğrencilerinin okudukları şiirlerle devam eden program, 1. Sınıf öğrencilerinden oluşan koronun söylediği şarkılarla son buldu. Tören sonunda öğrenciler sınıflarına giderek, eğitime başladılar.

Güneşli Okyanus Koleji'ndeki İstiklal Marşı ve bayrak töreninin ardından ise Okul Müdürü Onur Kaşkaya bir konuşma yaptı. Ortaokul öğrencisinin okuduğu şiirle devam eden etkinlik, İlkokul 1. Sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu şarkıların seslendirilmesiyle son buldu.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nın tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz için hayırlı olmasını temenni eder; başarı dolu bir yıl dileriz…


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
16 Eylül 2013, Pazartesi 13:43
Okunma
:
9.441 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları