Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Türk Beyin Takımı Beylikdüzü Kampüsünde
Türk Beyin Takımı Beylikdüzü Kampüsünde Türk Beyin Takımı Beylikdüzü Kampüsünde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında 16 Ocak Pazartesi günü, Türk Beyin Takımı eşliğinde konferans salonunda sunumdan sonra yapılan etkinliklerde öğrencilerle birlikte zekâ soruları çözüldü.

Akıl Oyunları, çocukların planlama, mantık yürütme, görsel-uzamsal düşünme, sıra dışı düşünme, dikkat-yoğunlaşma, hafıza ve bellek alanlarında gelişimini sağlayan aynı zamanda ileriyi görme, karar verme, rekabet ve yenilgiyi hazmetme gibi tutum ve davranışları geliştiren oyunlardır.

Okyanus Kolejleri olarak amacımız öğrencilerimize sadece matematiği değil matematiksel düşünmeyi öğretmektir. Bu amaçla öğrencilerimiz, Türk Beyin Takımı’nın Akıl Oyunları sunumunu merakla ve büyük bir ilgiyle takip ettiler.

”Türk Beyin Takımı (TBT), 1992 yılından bu yana her yıl düzenlenmekte olan Dünya Zekâ Oyunları Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden bir ekiptir. Dünya Zekâ Oyunları Federasyonu ile Rubic Küp Birliği’nin Türkiye Temsilcisi olan TBT, ülkemizde zekâ oyunları kültürünü geliştirmiştir.

Okyanus Kolejleri 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencileri, zihin açan eğlenceli ve zekâ geliştiren akıl oyunları sorularını yoğun bir katılım sağlayarak büyük bir istekle  çözmüşlerdir.

 


Haber
:
Alper İşsever
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Yavuz TEL
Tarih
:
18 Ocak 2017, Çarşamba 16:27
Okunma
:
1.196 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları