Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus'un Kelime Avcıları Yarışıyor
Okyanus'un Kelime Avcıları Yarışıyor Okyanus'un Kelime Avcıları Yarışıyor
  • Paylaş
"Okyanus Kolejleri 6. Sınıflar Kampüsler Arası Kelime Yarışması"na Beylikdüzü, Avcılar ve Bahçeşehir Kampüsü adına katılacak olan öğrenciler, çekişmeli bir yarışma sonucunda belli oldu.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde Türkçe Zümresi'nin hazırladığı "Kelime Yarışması"nda heyecanlı ve çekişmeli anlar yaşandı.

7 Mart 2013 Perşembe günü 6. Sınıflar arasında gerçekleştirilen kelime yarışmasında 6-A, 6-B, 6-C Sınıfları arasında kıran kırana bir mücadele gerçekleşti.

3 bölümden oluşan yarışmanın 1. bölümünde, atasözlerinde geçen bazı kelimelerin eşanlamlıları soruldu, 2. bölümde ise öğrencilerden harfleri karışık halde verilen kelimelerden kelime türetmesi istendi. 3. bölümde de anlamları verilen kelimeleri bulmaya yönelik sorular soruldu.

Yarışmada, 6-A ve 6-B Sınıfları'nın berabere kalması, heyecanı daha da artırdı. Yedek sorularla yarışmanın galibi 6-A Sınıfı; (Koray CÖMERT, Bülent Can SOLAKARI, Deniz BODUR) oldu.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 6-A Sınıfı, 26 Mart 2013 Salı günü Avcılar Okyanus Koleji'nde gerçekleştirilecek olan "Okyanus Kolejleri 6. Sınıflar Kampüsler Arası Kelime Yarışması"na katılmaya hak kazandı.

Avcılar Okyanus Koleji'nde de 11 Mart 2013 Pazartesi günü gerçekleştirilen 6. Sınıflar Kelime Yarışması'nda 6-A, 6-B, 6-C Sınıfları arasında kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Çekişmeli anlara sahne olan yarışmanın galibi ise az bir puan farkla 6-A Sınıfı oldu.

Avcılar Okyanus Ortaokulu'nu "Okyanus Kolejleri 6. Sınıflar Kampüsler Arası Kelime Yarışması"nda 6-A Sınıfı temsil edecek.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 6. Sınıf öğrencileri de, 14 Mart 2013 Perşembe günü Türkçe Zümresi'nin düzenlediği Kelime Yarışması'nda bir araya geldiler. Sınıflar arası yapılan Kelime Yarışması'nda, yarışmacı öğrenciler kıyasıya mücadele ederken, yarışmanın bütün bölümlerinin galibi olan 6-B Sınıfı'nın başarısı görülmeye değerdi. 6-B Sınıfı öğrencileri, Avcılar Kampüsü ile finalde yarışmaya hak kazandı.

Ataşehir Okyanus Koleji 6. Sınıf öğrencileri de 7 Mart 2013 Perşembe günü, Türkçe Öğretmenleri Defne Töreli eşliğinde kelime dağarcıklarını yarıştırdılar.

Oldukça heyecanlı geçen yarışmada, öğrenciler hem eğlendiler hem öğrendiler.

Öğrencilerimizi kutlar, finalde başarılar dileriz...

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
18 Mart 2013, Pazartesi 09:18
Okunma
:
4.181 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları