Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus'ta Velilerle Tanışma Programı
Okyanus'ta Velilerle Tanışma Programı Okyanus'ta Velilerle Tanışma Programı
  • Paylaş
Güneşli, Beylikdüzü, Bahçeşehir ve Avcılar Okyanus Koleji'nde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise Kademesi velilerine yönelik düzenlenen tanışma etkinliğinde, velilere eğitim programı hakkında bilgi verilerek, akademik kadro tanıtıldı.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı için tüm hazırlıklarını tamamlayan Okyanus Kolejleri'nde, velilerle tanışma programları düzenleniyor...

Güneşli Okyanus Koleji'nde 4 Eylül 2013 Çarşamba günü Okul Öncesi ve İlkokul, 5 Eylül 2013 Perşembe günü de Ortaokul ve Lise Kademesi için gerçekleştirilen tanışma programında, veliler ve öğretmenler bir araya geldiler.

Okul Öncesi ve İlkokul Bilgilendirme sunumu öncesinde verilen kokteylde veliler birbirleriyle tanışıp sohbet etme fırsatı buldular. Daha sonra ise Konferans Salonu'nda düzenlenen program, Okul Müdürü Onur Kaşkaya'nın açılış konuşması ile başladı. Kaşkaya'nın ardından idari yöneticiler, müdür yardımcıları, İngilizce Zümre Başkanı ve okul psikologlarının verdiği bilgilerle, veliler okul öncesi ve ilkokul eğitimi hakkında bilgilendirildiler. Program, akademik kodronun velilere tanıtılmasıyla son buldu.

Ortaokul ve Lise Kademesi tanışma programı da kokteylin ardından Okul İdari Amiri Kamer Müge Çolakoğlu'nun açılış konuşması ile başladı. Ortaokul ve Lise Müdür Yardımcıları, Ölçme, Değerlendirme ve Sınavlardan Sorumlu Müdür Yardımcısı, İngilizce Zümre Başkanı, Almanca öğretmeni ve okul psikoloğunun konuşmalarıyla devam eden program, akademik kodronun velilere tanıtılması ile sona erdi.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde de 2 Eylül 2013 Pazartesi günü İlkokul 1. sınıflar, 3 Eylül 2013 Salı günü 2., 3. ve 4. sınıflar, 4 Eylül 2013 Çarşamba günü Lise Kademesi ve 5 Eylül 2013 Perşembe günü de Ortaokul Kademesi için gerçekleştirilen tanışma programında, veliler ve öğretmenler bir araya geldiler.

İlkokul Müdür Yardımcısı Elif Aslan, Ortaokul Müdür Yardımcısı Alkan Baştuğ ve Lise Müdür Yardımcısı Özer Tuna açılış konuşmalarını yaparken, İngilizce Zümre Başkanı ve okul psikologları da velileri bilgilendirdiler.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım günlerinde Kademe Müdür Yardımcıları, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı akademik kadrosunu tanıttılar. Okul ve eğitimle ilgili merak edilenlerin konuşulduğu tanışma programı, kokteylle son buldu.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde de 2013-2014 Öğretim Yılı'nın başlayacak olması nedeniyle velilere okulu ve Okyanus Koleji eğitim sistemini tanıtmak amacıyla okul tanıtım seminerleri gerçekleştirildi.

5 Eylül 2013 Perşembe akşamı düzenlenen Ortaokul Kademesi Okul Tanıtım Semineri'nden önce iç avluda  toplanan velilere kokteyl verildi. Kokteylde ilgili müdür yardımcıları ve öğretmenlerle tanışan velielere, kokteylin ardından Konferans Salonu'nda tanıtım semineri sunuldu. Okul Müdürü Erdem Üzam'ın konuşmasıyla başlayan seminer; Ortaokul Müdür Yardımcısı Nurhan Baldiş, İngilizce Zümre Başkanı Sevil Süngü ve Rehberlik Zümre Başkanı Zeynep Aytaç'ın sunumlarıyla  devam etti.

9 Eylül 2013 Pazartesi günü ise İlkokul Tanıtım Semineri gerçekleştidildi.  Kokteylin ardından Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerin açılış konuşmasını Okul Müdürü Erdem Üzam yaparken, daha sonra Okyanus Koleji Rehberlik Koordinatörü Bora Serhat Çelik'in etkili sunumuyla velilerimiz önemli bilgiler edindiler. Ardından İngilizce Zümre Başkanı Sevil Süngü ve Rehberlik Zümre Başkanı Zeynep Aytaç değerli bilgilerini velilerle paylaştı.

10 Eylül 2013 Salı akşamı da Lise Kademesi Okul Tanıtım Semineri yapıldı. Seminerden önce iç avluda toplanan velilere kokteyl düzenlendi. Bu kokteylde velilerimiz ilgili müdür yardımcıları ve öğretmenlerle tanıştılar. Kokteylin ardından Konferans Salonu'nda yapılan tanıtım semineri Okul Müdürü Erdem Üzam'ın açılış konuşmasıyla başladı. Lise Müdür Yardımcısı Faruk Mirza, Okyanus Koleji'ni ve eğitim sistemini ayrıntılarıyla velilerimize aktardı. Daha sonra İngilizce Zümre Başkanı Sevil Süngü, Almanca Zümre Başkanı Serpil Yiğit ve Rehberlik Zümre Başkanı Zeynep Aytaç'ın sunumlarıyla tanıtım tamamlandı.

Avcılar Okyanus Koleji'nde ise 11 Eylül 2013 Çarşamba günü Lise, 12 Eylül 2013 Perşembe günü Ortaokul ve 13 Eylül 2013 Cuma günü İlkokul kademeleri için düzenlenen tanışma programında öğrenciler, veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Öğrenci ve velilere eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilecek eğitim çalışmaları ve etkinlikler hakkında bilgilendirme yapıldı. İç bahçede gerçekleştirilen kokteylde de öğrenci ve veliler, öğretmen ve idarecilerle birebir görüşme fırsatı buldu.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz...

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Eylül 2013, Çarşamba 09:38
Okunma
:
13.947 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları