Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus'ta Shota ile Futbol Söyleşisi
Okyanus'ta Shota ile Futbol Söyleşisi Okyanus'ta Shota ile Futbol Söyleşisi
  • Paylaş
Futbolcular Sancak Kaplan, Matias Fritzler ve Şahin Aygüneş ile birlikte Beylikdüzü Okyanus Koleji'ne konuk olan Kasımpaşa Spor Kulübü Teknik Direktörü Shota Arveladze; Okyanuslu öğrencilerle keyifli bir futbol söyleşisi yaptı.

Trabzonspor'daki başarılarıyla Türk futbolunda iz bırakan ve kariyerine teknik direktör olarak devam eden Shota Arveladze, Okyanuslu öğrencilerle buluştu.

Kasımpaşa Spor Kulübü Teknik Direktörü olan Arveladze, futbolcular Sancak Kaplan, Matias Fritzler ve Şahin Aygüneş ile birlikte 16 Mayıs 2013 Perşembe günü Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde düzenlenen futbol paneline katıldı.

Barkovizyonda Teknik Direktör Arveladze'nin futbolculuk döneminden görüntülerin gösterimi ile başlayan panel, Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Çankaya'nın sunumu ile devam etti.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği panelde, Shota ve oyuncuları merak edilen soruları cevapladılar.

Sohbet havasında geçen panelin ardından Okul Müdürü Mesut Mugan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Çankaya, Arveladze ve oyuncularına teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Panel sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Shota ve futbolcuları, Okyanus Koleji'ne konuk olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
17 Mayıs 2013, Cuma 14:07
Okunma
:
4.639 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları