Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus'ta Farklılaştırılmış Eğitim Çalışmaları
Okyanus'ta Farklılaştırılmış Eğitim Çalışmaları Okyanus'ta Farklılaştırılmış Eğitim Çalışmaları
  • Paylaş
Farklılaştırılmış eğitim çalışmaları kapsamında, Beylikdüzü Okyanus Koleji 5-B Sınıfı öğrencileri "Mıknatıs" etkinliği, 4. Sınıf öğrencileri de "Sayılar" etkinliği yaptılar.

"Öğrenmeyi Öğretiyoruz" sloganıyla eğitim sektöründe farkını ortaya koyan Okyanus Kolejleri'nde farklılaştırılmış eğitim çalışmaları devam ediyor...

Beylikdüzü Okyanus Koleji  5-B Sınıfı öğrencileri 27 Aralık 2012 Çarşamba günü yapılan Fen Bilimleri Dersi'nde "Mıknatıs" konusunu öğrencilerin hazırladıkları sunumlarla eğlenceli bir şekilde işlediler. Eğlenceli etkinlikte "Çekim Gücü" grubu yapılan oylamada arkadaşlarından en fazla oyu alarak 1. oldu.

Farklılaştırılmış eğitim çalışmaları kapsamında Beylikdüzü Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri de, 28 Aralık 2012 Perşembe günkü matematik dersinde "Sayılar" etkinliği yaptılar.

6 basamaklı sayıların okunması, basamak değerlerinin kavranması ve bölüklerin farkına varılması ile ilgili kazanımların daha iyi anlaşılması için kartlar üzerine yazılmış rakamlarla sayı okuma etkinliği yapan öğrenciler hem eğlendiler, hem öğrendiler.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
08 Ocak 2013, Salı 09:45
Okunma
:
1.695 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları