Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus'ta "Competition Show"
Okyanus'ta "Competition Show" Okyanus'ta  "Competition Show"
  • Paylaş
Güneşli ve Beylikdüzü Okyanus Koleji 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencileri İngilizce Bilgi Yarışması'nda hem İngilizce bilgilerini sınadılar, hem eğlendiler.

Okyanus Kolejleri'nde İngilizce Zümreleri tarafından düzenlenen eğlenceli yarışmalar hız kesmeden devam ediyor...

Güneşli Okyanus Koleji'nde 25 Aralık 2012 Salı günü yapılan "Competition Show" etkinliğinde; 6.,7. ve 8. Sınıf öğrencileri İngilizce Bilgi Yarışması'nda yarıştılar.

"Flinstones", "Pebbles" ve "Rubbles" isimli üçer kişilik gruplarda öğrenciler İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan ve genel bilgi-beceriye dayalı yarışmada hünerlerini sergilediler.

Yarışmanın başında sorulara verilen doğru cevap sayısında eşitlik sürse de, sona yaklaşıldıkça "Pebbles" grubu öğrencileri bir adım öne geçerek kazanmayı bilen taraf oldu.

25 Aralık 2012 Salı günü Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde de 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencileri İngilizce Bilgi Yarışması'nda bir araya geldiler.

Dört grubun kıyasıya yarıştığı yarışmada, öğrenciler doğru cevapları bulmaya çalışırken, izleyiciler de kendi bilgilerini denemiş oldular.

Yarışmayı Zeynep Naz Aksoy, Doğa Kenan ve Yunus Batuhan Toprak'dan oluşan grup kazandı ve öğrenciler "30 Okyanus Puanı" ile ödüllendirildiler.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
28 Aralık 2012, Cuma 11:14
Okunma
:
3.143 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları