Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Öğrencilerin Sevgi Duvarı
Öğrencilerin Sevgi Duvarı Öğrencilerin Sevgi Duvarı
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde "Değerler Eğitimi" kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte; öğrenciler şiir, kompozisyon ve resimlerini sergileyerek, okulda oluşturulan Sevgi Duvarı'nı tuğlalarla ördüler.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilere "Değerler Eğitimi" de veriliyor...

Beylikdüzü Okyanus Koleji öğrencileri, 13 Mart 2013 Çarşamba günü "Değerler Eğitimi" projesi kapsamında sevgi dolu bir etkinliğe imza attılar.

Öğrenciler hazırlamış oldukları şiir, kompozisyon, resim ve anılarla, en yoğun duygularını en içten, en saf halleriyle anlattıkları bu kıymetli eserlerle ortaya koydular.

Her biri bir değeri içeren sevgi tuğlaları tek tek dizildi ve  bir değerin parçası değil, adeta bütünü oldu.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi öğretmenlerinin katkılarıyla düzenlenen bu projeye emek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
19 Mart 2013, Salı 09:01
Okunma
:
3.441 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
İbrahim ARLI / 21 Mart 2013, Perşembe 12:34
" SEVGİ DUVARINDA SİZİN DE BİR TUĞLANIZ BULUNSUN " sloganıyla yola çıktğımız,kaybolmaya yüz tutmuş ve yükselen değerlerimizi içine alan ;DEĞERLER EĞİTİMİ çalışmalarımızda bize destek veren tüm öğrenci,öğretmen ve idarecilerimize ,SEVGİ - SAYGI - PAYLAŞIM -KARDEŞLİK - YARDIMSEVERLİK-DİĞERKÂMLIK vb.yüzlerce değerimizi unutmadıkları,değerli katılımlarından dolayı TEŞEKKÜRLER.
Çoğunun anlamını çok iyi bildiğimiz,ancak özellikle birisi ;DİĞERKÂMLIK yada bazı yazılımlarda DİĞERGAMLIK ne anlama geliyor,sadece bunu kısaca açıklamayı yaparak bu ayki etkinliğimizi sürdürelim,Kişinin kendisi için layık gördüğü,istediği bir şeyi karşısındaki için de aynı şekilde istemesi-layık görmesidir,ancak yardımlaşmadan farklı olarak DİĞERKAM olan kişi şuna önemle dikkat eder,.insanlara bir yardımda bulunurken verdiği -paylaştığı şey gerçekten kendisi için istediği değerde ve kalitede midir? Örneğin: Bir işveren kendi evine götüreceği yiyecek-giyecek yada kullanacağı bir şeyi yanında çalışanına da verebiliyor mu,yoksa çöpe atılacak derecede değerini yitirmiş yada yıpranmış,kokuşmuş şeyleri başkalarına yardım diyemi dağıtıyor.Kurban keserken,zekat verirken , sakatat ve kemikleri yardım diye dağıtıp kendisine etini ayırması,helal kazancından 1 tl.bile veremeyip (haram olan)faiz gelirlerini yardım-zekat ve fitre veriyorum diyerek vermesi,bunlar kişinin maalesef DİĞERGAM sızlığını gösterir.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları