Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus’ta TEOG Süreci Ve Ortak Sınavlar Anlatıldı
Beylikdüzü Okyanus’ta TEOG Süreci Ve Ortak Sınavlar Anlatıldı Beylikdüzü Okyanus’ta TEOG Süreci Ve Ortak Sınavlar Anlatıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji’nde 8. Sınıf velilerine “TEOG Sistemi ve Ortak Sınavlar Hakkında Bilgilendirme” semineri düzenlendi.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 16 Ekim 2014 Perşembe günü saat 17.00’ de 8. Sınıf velilerine düzenlenen seminerde, Beylikdüzü Okyanus Koleji Rehber Öğretmen Sevda Şevik Teog sistemi ve ortak sınavlar hakkında bilgi verdi. Seminer, branşlardan sorumlu zümre başkanları  tarafından TEOG sürecinde ortak sınavlarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında  sunumlarını yapmasıyla devam etti.

Rehberlik birimi, TEOG sınavlarına hazırlık sürecinde öğrenci ile ilgili yapılacak çalışmalar, etkinlikler ve yapılacak seminerler hakkında bilgilendirme yaptı. Her branşın zümre başkanı TEOG sürecinde bir yıl boyunca yapacağı çalışmaları anlattı. Her öğretmen branşının kazanımlarını, kendi branşına çalışma yöntemlerini, ortak sınavlarda çıkabilecek soru örneklerinden ve konu dağılımlarından bahsetti.


Haber
:
Mete Doğanay
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Alkan BAŞTUĞ
Tarih
:
24 Ekim 2014, Cuma 14:06
Okunma
:
1.534 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları